3ο Security Project 2015
24 – 25 Απριλίου 2015
Titania Hotel

Όταν η καινοτομία συναντάει την ασφάλεια 

Το συνέδριο Security Project – η κορυφαία συνάντηση των ειδικών της ασφάλειας στην Ελλάδα – θα πραγματοποιηθεί για 3η φορά στις 24 & 25 Απριλίου 2015 στην Αθήνα στο Titania Hotel.

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι οι απαιτήσεις για ασφάλεια σε όλους τους τομείς αυξάνονται συνεχώς, ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον στη παροχή υπηρεσιών και λύσεων, η λέξη κλειδί που μπορεί να οδηγήσει σε αποτελεσματική και ποιοτική κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν σήμερα, είναι η καινοτομία.

Στόχος λοιπόν του 3ου Συνεδρίου Security Project είναι η ανάδειξη της καινοτομίας, σε όλες τις εκφάνσεις της ασφάλειας, ως πυλώνα για την αντιμετώπιση των κινδύνων που απειλούν το επαγγελματικό, κοινωνικό, οικογενειακό και προσωπικό περιβάλλον, αλλά και ως προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξη και καταξίωση των επαγγελμάτων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο χώρο.

Στις δυο ημέρες του 3ου Security Project, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αντίστοιχα τις δυο θεματικές ενότητες: Security Management Forum και Security Technology Day  

 

1η ημέρα – 24 Απριλίου

Security Managers Forum

Η διαρκής εξέλιξη και ο επαναπροσδιορισμός με βάση τις εκάστοτε ανάγκες, της στρατηγικής, διοίκησης, διαχείρισης και επιχειρησιακής λειτουργίας των έργων ασφάλειας, είναι κομβικής σημασίας. Για να το πετύχουμε αυτό, απαιτείται δια βίου εκπαίδευση, συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις και εμπλουτισμός με γνώσεις από ένα ευρύ πεδίο γνωστικών αντικειμένων.

Οι Διευθυντές και τα στελέχη των τμημάτων ασφάλειας ιδιωτικών και δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς και στελέχη ΙΕΠΥΑ και επαγγελματίες στο χώρο της ασφάλειας θα έχουν την ευκαιρία στη 1η ημέρα του Συνεδρίου Security Project και στα πλαίσια της θεματικής ενότητας Security Managers Forum να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις που καλύπτουν μια ευρεία θεματολογία όπως:

Ασφάλεια εγκαταστάσεων, Εκπαίδευση,  Ασφάλεια Προσώπων,  Διαχείριση κρίσεων, Διοίκηση Προσωπικού Ασφάλειας, Αξιολόγηση κινδύνων,  Διαχείριση και Ασφάλεια Πληροφοριών,  Προστασία εργαζομένων,  Πυροπροστασία.

 

  2η ημέρα – 2 Απριλίου

Security Technology Day

Η τεχνολογία αποτελεί πυλώνα και βασικό κρίκο στην αλυσίδα της ασφάλειας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις, τα συστήματα και τα προϊόντα που σχετίζονται με την ηλεκτρονική ασφάλεια σήμερα, εξελίσσονται και υιοθετούν ολοένα και πιο καινοτόμες τεχνολογίες με σκοπό να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες της εποχής για μεγαλύτερη απόδοση στα επίπεδα ασφάλειας, ευελιξία και λειτουργικότητα.

Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εγκατάσταση και υλοποίηση έργων ασφάλειας καθώς και στελέχη που είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση και εποπτεία ανάλογων έργων, θα έχουν τη δυνατότητα στην 2η ημέρα του Security Project που είναι αφιερωμένη στη τεχνολογία, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις που υιοθετούν οι κατασκευαστές των συστημάτων, πως αυτές καλύπτουν τις νέες απαιτήσεις και τι πλεονεκτήματα προσφέρουν στους εγκαταστάτες και τους πελάτες αυτών.

Ειδικοί της αγοράς των συστημάτων ασφάλειας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναδείξουν τις τεχνολογικές δυνατότητες των σύγχρονων λύσεων επιτήρησης, με επίκεντρο την IP τεχνολογία, τις υπερύψηλες αναλύσεις και τα video analytics, τις σύγχρονές τάσεις στα συστήματα συναγερμού καθώς και τις εξελίξεις στους τομείς του ελέγχου πρόσβασης, της πυρασφάλειας, της περιμετρικής προστασίας και άλλων τομέων.