7o SECURITY PROJECT

1 – 2 Μαρτίου 2019 – Αθήνα,
Grand Hyatt Athens

Διοργάνωση

Με την υποστήριξη

Με την Αιγίδα του Επιστημονικού Φορέα

Με την Υποστήριξη

Το 7ο Συνέδριο Security Project – που πραγματοποιήθηκε 1 & 2  Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο  Grand Hyatt Athens, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager – αποτέλεσε για ακόμα μια χρονιά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες security στην Ελλάδα.

Με τίτλο “Be Safe in a Smart World” το 7ο Συνέδριο Security Project,  ανέδειξε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη της εγκληματικότητας κάθε κλίμακας μέσα στις πόλεις, τις μεθόδους που αναπτύσσονται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σημερινών απειλών και την αξία της πρόληψης για την προστασία των υποδομών, των εγκαταστάσεων, της περιουσίας και των αγαθών και φυσικά πάνω από όλα της ανθρώπινης ζωής.   

Σε ένα κόσμο όπου οι κίνδυνοι συνεχώς εξελίσσονται, οι απειλές διευρύνονται και οι ανάγκες για ασφάλεια και προστασία αυξάνονται.  Οι ομιλητές του συνεδρίου παρουσίασαν έξυπνες στρατηγικές και ευφυείς τεχνολογίες που ενισχύουν το  επίπεδο ασφάλειας, μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση διαχείρισης και αντιμετώπισης των κινδύνων του σήμερα.

Η δημιουργία κουλτούρας ασφάλειας στο κράτος, τους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις αλλά και την κοινωνική και ιδιωτική μας ζωής, η βέλτιστη διαχείριση των κινδύνων μέσα από επιστημονικές αναλύσεις, επιχειρησιακή δράση, σωστή εκπαίδευση και διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και η περεταίρω αξιοποίηση των προηγμένων τεχνολογικών λύσεων που αναπτύσσονται για την ασφάλεια  αποτέλεσαν τους βασικούς πυλώνες της θεματολογίας  κατά τη διάρκεια του Security Project   

Το  συνέδριο διακρίθηκε όπως πάντα σε 2 θεματικές ημερίδες.
Την 1η ημέρα – Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 –  θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα  Σάββατο 2 Μαρτίου θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 –

Η αντιμετώπιση των σύγχρονων απειλών με έξυπνη διαχείριση 

Κατά την 1η ημέρα του Συνεδρίου έλαβαν χώρα παρουσιάσεις και συζητήσεις με τη συμμετοχή επιστημόνων και ειδικών στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ασφάλειας,  που ανέδειξαν τις σύγχρονες προκλήσεις στο τομέα του Security & Safety που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα οι εθνικές υποδομές, οι δημόσιοι χώροι,  οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί κάθε μεγέθους και κατηγορίας, αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία. Συγκεκριμένα, αποτυπώθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με τις νέες μορφές απειλών,  που σχετίζονται με την τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό, το οργανωμένο έγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα. Παρουσιάστηκαν οι απαιτήσεις και οι προκλήσεις σχετικά με την Πολιτική Προστασία, την Πυρασφάλεια και τη Διαχείριση Έκτακτων Αναγκών  με επιχειρησιακή και επιστημονική προσέγγιση. 
Επιπρόσθετα,  παρουσιάστηκαν τρόποι ουσιαστικής αντιμετώπισης των σύγχρονων κινδύνων με έμφαση στην έξυπνη αστυνόμευση, την σύγχρονη προσέγγιση ασφάλειας εγκαταστάσεων, τη βέλτιστη διαχείριση τεχνολογικών έργων, την αντικατασκοπεία και την ψηφιακή ασφάλεια, την αναβάθμιση της επιχειρησιακής δυνατότητας του τομέα υπηρεσιών ασφάλειας και φυσικά την προσήλωση στο θέμα της εκπαίδευσης.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 – 

Πως οι έξυπνες τεχνολογίες αναβαθμίζουν τα έργα ασφάλειας 

Στη διάρκεια του προγράμματος της 2ης ημέρας του συνεδρίου, επαγγελματίες και στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασαν τις σύγχρονες εξελίξεις στο τομέα των τεχνολογιών που αναπτύσσονται για την ασφάλεια, εστιάζοντας σε έξυπνες λύσεις και λειτουργίες που ενισχύουν την απόδοση των συστημάτων και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των έργων.  Με επίκεντρο τις εφαρμογές βίντεο – επιτήρησης, συστημάτων συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης, περιμετρικής προστασίας, πυρανίχνευσης και συνδυασμούς όλων αυτών,  ενημερωθήκαμε για το πώς οι έννοιες του Artificial Intelligence – Deep Learning,  αλλά και των άλλων σύγχρονων τάσεων ανάλυσης της εικόνας, ενοποιημένης διαχείρισης των συστημάτων, ασύρματης και υβριδικής τεχνολογίας, cloud, ΙοΤ και cyber security, επηρεάζουν ευρύτερα των τομέα των έργων φυσικής ασφάλειας και το ρόλο που καλούνται να έχουνε οι σύγχρονοι εγκαταστάτες συστημάτων ασφάλειας.

Έκθεση χορηγών εταιριών

Για ακόμα μια φορά, στα πλαίσια του Security Project, οργανώθηκε παράλληλη έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν «πρόσωπο με πρόσωπο» για τις δραστηριότητες τους και γενικότερα για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

 

Hikvision Roadshow 2019

Παράλληλα με το Security Project 2019, πραγματοποιήθηκε φέτος ταυτόχρονα και το HIKVISION ROADSHOW 2019. Και στις δυο ημέρες του συνεδρίου, θα βρίσκεται σταθμευμένο στον περιβάλλοντα χώρο του Grand Hyatt Athens φορτηγό της Hikvision – πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα του κατασκευαστή – δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να το επισκεφτούν και να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρίας για τις νέες προτάσεις της εταιρίας στο πλαίσιο ζωντανών επιδείξεων της Σύγκλισης Σύγχρονων Τεχνολογικών Λύσεων. 

Το συνεδριακό Event που εμπιστεύεται η αγορά και ο τομέας του security στην Ελλάδα

Η έννοια της ποιότητας, είναι εδώ και χρόνια βαθιά ριζωμένη στο DNA του Συνεδρίου Security Project και του Περιοδικού Security Manager.
Παραμένοντας σταθερά προσηλωμένα σε αξίες – με πρώτη την ποιότητα – το συγκεκριμένο event, αλλά και το περιοδικό Security Manager, αποτελούν τα σημεία αναφοράς για τον τομέα του Security στην Ελλάδα, κερδίζοντας την αναγνώριση, την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του κλάδου και ευρύτερα της αγοράς του τομέα της ασφάλειας.

Σε κάθε διοργάνωση του Security Project, σημαντικοί φορείς, οργανισμοί και πολλές ιδιωτικές εταιρίες του τομέα των υπηρεσιών και συστημάτων ασφάλειες υποστηρίζουν το συνέδριο ως χορηγοί.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν ως επισκέπτες:

  • Διευθυντές και Προσωπικό Τμημάτων Ασφάλειας από μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς*
  • Στελέχη και Προσωπικό των Ι.Ε.Π.ΥΑ
  • Επαγγελματίες τεχνικοί που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και την εμπορία συστημάτων ασφάλειας
  • Στελέχη Σωμάτων Ασφάλειας
  • Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, ερευνητές και ιδιώτες με ευρύτερο ενδιαφέρον για το χώρο.

 *Το συνέδριο παρακολουθούν κάθε χρόνο Security Managers και στελέχη in–house τμημάτων security από εταιρίες και οργανισμούς όλων των κάθετων αγορών όπως: Τράπεζες, Βιομηχανικές Μονάδες, Εμπορικές Αλυσίδες και Πολυκαταστήματα, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, Μεταφορές, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, Κατασκευαστικές και Τεχνικές Επιχειρήσεις, Ναυτιλιακές Εταιρίες, Τουριστικές Μονάδες, κ.α, αλλά και από τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα που περιλαμβάνει Κρατικές Υπηρεσίες, Δημόσιους Οργανισμούς, Πρεσβείες, κ.α.

Το συνέδριο Security Project, που διοργανώνεται από την Smart Press με πυλώνα το περιοδικό Security Manager αναπτύσσει από το 2012 – που διοργανώθηκε για πρώτη φορά – μια συνεχή δυναμική, που αποτυπώνεται τόσο από τα ποσοτικά όσο και από τα ποιοτικά  χαρακτηριστικά της συμμετοχής των επισκεπτών.
Στη διοργάνωση του 2019, το Security Project προσέλκυσε περισσότερους από 800 επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 45 ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες για τις προκλήσεις και τους κινδύνους της εποχής, τη διαχείριση και διοίκηση έργων ασφάλειας και φυσικά το σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας και των συστημάτων. 

Το Security Project διοργανώνεται κάθε χρόνο και στην Κύπρο!
 

Τα συνέδρια που διοργανώνει στην Ελλάδα η Smart Press σε ετήσια βάση είναι:

Security Project
Infocom Security
Hotel Tech
Infocom World Conference
Mobile Connected World
E-business & Social Media

Τα Β2Β έντυπα περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας της Smart Press είναι:

Security Manager
IT Professional Security
Infocom