6o SECURITY PROJECT

16 – 17 Μαρτίου 2018 – Αθήνα, Wyndham Grand Hotel

Διοργάνωση

Με την υποστήριξη

Με την Αιγίδα του Επιστημονικού Φορέα

Με την Υποστήριξη

Η Ετήσια Συνάντηση των Επαγγελματιών και Ειδικών στην Ασφάλεια

Το 6ο Συνέδριο Security Project – πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, στο Wyndham Grand Hotel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager – και αποτέλεσε για ακόμα μια χρονιά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες security στην Ελλάδα.  

Στροφή στην Ποιότητα !

Κοινός τόπος των ομιλητών στο συνέδριο ήταν η διαπίστωση ότι οι προκλήσεις και οι ανάγκες ασφάλειας για τις δημόσιες υποδομές, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, αλλά και ευρύτερα για όλους τους πολίτες και την κοινωνία, αυξάνονται συνεχώς. Η απάντηση του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλειας και του δημόσιου τομέα, σε αυτή την μεγάλη πρόκληση μέσα σε ένα τόσο ευμετάβλητο περιβάλλον, πρέπει να είναι μια και μοναδική: Στροφή στην Ποιότητα!

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, του προσωπικού, της εκπαίδευσης, των τεχνολογικών λύσεων και των προϊόντων ασφάλειας μπορεί και πρέπει να κάνει ουσιαστικά τη διαφορά και αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τις απαιτήσεις των καιρών, που σχετίζονται με την προληπτική ασφάλεια έναντι των σύγχρονων απειλών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας κάθε μορφής και κλίμακας.

Το 6ο Συνέδριο Security Project, ως σημείο αναφοράς στον χώρο, συνέβαλε προς σε αυτήν την κατεύθυνση και ανέδειξε την ποιότητα ως το βασικότερο συστατικό κάθε έκφανσης της ασφάλειας καθώς επίσης και μοναδικό κριτήριο για την επιλογή των υπηρεσιών, των διαδικασιών και των λύσεων που σχετίζονται με αυτή.

Το  συνέδριο διακρίθηκε όπως πάντα σε 2 θεματικές ημερίδες.
Την 1η ημέρα – Παρασκευή 16 Μαρτίου –  πραγματοποιήθηκε το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα  Σάββατο 17 Μαρτίου διοργανώθηκε η ημερίδα Security Technology Day.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 –

Οι ειδικοί αναλύουν τις εξελίξεις 

Κατά την 1η ημέρα του Συνεδρίου έλαβαν χώρα  παρουσιάσεις και συζητήσεις που ανέδειξαν τις σύγχρονες προκλήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των κινδύνων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εθνικές και κρίσιμες υποδομές, οι επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε μεγέθους και κατηγορίας αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία.
Συγκεκριμένα αναλύθηκαν χαρακτηριστικά που συναντάμε στις νέες μορφές τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, στο οργανωμένο έγκλημα στο κυβερνοέγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα.
Ειδικοί επιστήμονες, υψηλόβαθμα στελέχη σωμάτων ασφάλειας, θεσμικοί φορείς και επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα παρουσίασαν βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης της ασφάλειας, δίνοντας έμφαση στο θέμα της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών, των τεχνολογιών, της εκπαίδευσης και των διαδικασιών που εφαρμόζονται προκειμένου να αναβαθμιστεί το επίπεδο προστασίας των εγκαταστάσεων, των υποδομών, των πληροφοριών, των περιουσιακών στοιχείων και φυσικά των ανθρώπων .     

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 – 

Η Ασφάλεια συναντάει τις Έξυπνες Τεχνολογίες 

Κατά την 2η ημέρα του Συνεδρίου, ειδικοί και στελέχη εταιριών παρουσίασαν τις σύγχρονες εξελίξεις στο τομέα των τεχνολογιών που αναπτύσσονται για την ασφάλεια.
Στη φετινή διοργάνωση, οι ομιλητές προσέγγισαν  τη διαχείριση τεχνολογικών έργων και υπηρεσιών με κριτήριο την ενίσχυση της ποιότητας σε όλο το κύκλο υλοποίησης ενός έργου, από την προμήθεια των υλικών μέχρι την εγκατάσταση και την υποστήριξη.
Τομείς όπως τα video analytics και οι έξυπνες λειτουργίες ανάλυσης της εικόνας με την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης, η έγχρωμη επιτήρηση σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, η ασύρματη τεχνολογία, η υιοθέτηση των τάσεων του cloud, του IoT και του mobility στα συστήματα ασφάλειας, η ενοποίηση όλων των λειτουργιών που αποτελεί τη βασική κατεύθυνση της παγκόσμιας αγοράς και πολλά άλλα θεματικά αντικείμενα σχετικά με τις τεχνολογίες στην ασφάλεια,  αποτέλεσαν τον πυρήνα του περιεχομένου του προγράμματος της 2ης ημέρας του Security Project.  Επίσης η θεματολογία της δεύτερης ημέρα του συνεδρίου, εμπλουτίστηκε με θέματα που αφορούν την ασφάλεια των δικτύων και πληροφοριών, την εφαρμογή του GDPR και του Safety.

Έκθεση χορηγών εταιριών

Για ακόμα μια φορά, στα πλαίσια του Security Project 2018, διοργανώθηκε παράλληλη έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν «πρόσωπο με πρόσωπο» για τις δραστηριότητες τους και γενικότερα για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

 

Το συνεδριακό Event που εμπιστεύεται η αγορά και ο τομέας του security στην Ελλάδα

Η έννοια της ποιότητας, είναι εδώ και χρόνια βαθιά ριζωμένη στο DNA του Συνεδρίου Security Project και του Περιοδικού Security Manager.
Παραμένοντας σταθερά προσηλωμένα σε αξίες – με πρώτη την ποιότητα – το συγκεκριμένο event, αλλά και το περιοδικό Security Manager, αποτελούν τα σημεία αναφοράς για τον τομέα του Security στην Ελλάδα, κερδίζοντας την αναγνώριση, την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του κλάδου και ευρύτερα της αγοράς του τομέα της ασφάλειας.

Σε κάθε διοργάνωση του Security Project, σημαντικοί φορείς, οργανισμοί και πολλές ιδιωτικές εταιρίες του τομέα των υπηρεσιών και συστημάτων ασφάλειες υποστηρίζουν το συνέδριο ως χορηγοί.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν ως επισκέπτες:

  • Διευθυντές και Προσωπικό Τμημάτων Ασφάλειας από μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς*
  • Στελέχη και Προσωπικό των Ι.Ε.Π.ΥΑ
  • Επαγγελματίες τεχνικοί που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και την εμπορία συστημάτων ασφάλειας
  • Στελέχη Σωμάτων Ασφάλειας
  • Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, ερευνητές και ιδιώτες με ευρύτερο ενδιαφέρον για το χώρο.

 *Το συνέδριο παρακολουθούν κάθε χρόνο Security Managers και στελέχη in–house τμημάτων security από εταιρίες και οργανισμούς όλων των κάθετων αγορών όπως: Τράπεζες, Βιομηχανικές Μονάδες, Εμπορικές Αλυσίδες και Πολυκαταστήματα, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, Μεταφορές, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, Κατασκευαστικές και Τεχνικές Επιχειρήσεις, Ναυτιλιακές Εταιρίες, Τουριστικές Μονάδες, κ.α, αλλά και από τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα που περιλαμβάνει Κρατικές Υπηρεσίες, Δημόσιους Οργανισμούς, Πρεσβείες, κ.α.

Το συνέδριο Security Project, που διοργανώνεται από την Smart Press με πυλώνα το περιοδικό Security Manager αναπτύσσει από το 2012 – που διοργανώθηκε για πρώτη φορά – μια συνεχή δυναμική, που αποτυπώνεται τόσο από τα ποσοτικά όσο και από τα ποιοτικά  χαρακτηριστικά της συμμετοχής των επισκεπτών.
Στη διοργάνωση του 2018, το Security Project προσέλκυσε περισσότερους από 800 επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 40 ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες για τις προκλήσεις και τους κινδύνους της εποχής, τη διαχείριση και διοίκηση έργων ασφάλειας και φυσικά το σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας και των συστημάτων. 

Το Security Project διοργανώνεται κάθε χρόνο και στην Κύπρο!
 

Τα συνέδρια που διοργανώνει στην Ελλάδα η Smart Press σε ετήσια βάση είναι:

Infocom World Conference
Infocom Security
Security Project
Mobile Connected World
E-business & Social Media
Hotel Tech

Τα Β2Β έντυπα περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας της Smart Press είναι:

Infocom
Security Manager
IT Professional Security
Δορυφορικά Νέα